De Ground Yourself Podcast is een feit! In deze podcast show deel ik, Esther, praktische tips en eye openers om te leven vanuit jouw kern. Voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil. 

 

Luister naar de geluiden van binnen en kom tot bloei

 

Ground Yourself

Mijn missie is om jou opnieuw connectie te laten maken met jouw kern, wie je diep van binnen bent. Om vanuit daar een voor jou duurzaam en gelukkig leven te leiden. Als natuurcoach help ik, Esther, jou onder andere je kernwaarden en talenten te (her)ontdekken, je beperkende overtuigingen en patronen op te heffen, je lijf op het juiste conditie- en krachtniveau te te brengen en de balans (weer) in je dagelijks leven te krijgen. Met als doel dat je weet welke route je wilt lopen en wat er onderweg ook gebeurt, je de tools hebt om jouw reis voort te zetten.

Zelf ben ik altijd veel fysiek bezig geweest en heb ik mezelf veel ontwikkeld via coaching. Tijdens dit proces merkte ik dat het lichaam en het hoofd niet los staan van elkaar. Je kan prima alles in je hoofd op orde hebben, maar toch nog fysiek merken dat je bepaalde situaties op dat level niet helemaal verwerkt hebt. En andersom natuurlijk. Door mentale en fysieke bewustwording met elkaar te combineren, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Effect: ik snap mezelf veel beter, kan anticiperen op situaties en regie pakken om mijn leven zodanig in te richten dat ik me gelukkig voel.

 

De Podcast

De Ground Yourself PostcastIn de Ground Yourself Podcast serie laat ik je nadenken over en voelen wie jij echt diep van binnen bent, maar ook hoe je meer vanuit je kern kunt leven. Laat je inspireren, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan jouw leven.

Missie: Duurzaam en gelukkig leven vanuit wie je in je kern bent.

De podcast is vanaf nu te luisteren via Spotify.

 


Verder op reis?

Wil je samen werken aan jouw geluk, op elke valk van je leven? Tijdens het 1-op-1 coachtraject duiken we in jouw leven en dat waar jij tegenaan loopt. In zes maanden lopen we samen op, zodat jij een duurzaam en gelukkig leven vanuit je kern gaat leiden.

Benieuwd of dit coachtraject ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.